Cycle4Benja 2017

De eerste sponsoractie is een feit! Vanaf 25 t/m 27 mei wordt met 6 enthousiaste renners in 3 dagen een tocht afgelegd via de Ardennen, Aken, Zuid-Limburg en Kleve, richting Nijkerk.

De Route

De eerste etappe van 156 km start in Trois-Ponts en bevat diverse klassieke beklimmingen in het gebied van Stavelot, Spa en Malmedy (ardennen) en eindigt in de buurt van Aken. De tweede Etappe van 160 km gaat dwars door Zuid-Limburg en koerst via klassiekers als de Keutenberg en de Cauberg richting de Maas, om via deze rivier noordwaards te klimmen. Via Venlo eindigt deze Etappe in Sonsbeck in Duitsland. De laatste dag wordt een tocht gemaakt van 168 km. Via Kleve keren de renners terug op Nederlandse bodem, om met een omweg ook de Posbank en de Amerongense Berg mee te pakken. Tenslotte wordt er gefinished op het plein in Nijkerk!

Doel

Met deze tocht wil Benja een mooi bedrag bij elkaar fietsen om ons project in Oeganda te verbeteren en verder uit te breiden. We zijn op de goede weg, kinderen kunnen naar school en voor velen is inmiddels een slaapplek beschikbaar. Echter is er nog veel werk aan de winkel om deze kids een volwaardig bestaan te bieden, daarom is elke euro meer dan welkom!

Bijdragen?

Vind je het leuk om de renners een financiele duw in de rug te geven? U kunt uw bijdrage storten op IBAN: NL25 RABO 0308679989 onder vermelding van Cycle4Benja.

Wilt u op een andere manier bijdragen, of in contact komen met de renners. Neem gerust contact met ons op via e-mail facebook, of spreek ons gewoon even aan!

Renners

Marcel van de Akker

Jeff Veenhof

Sam Schouten

Jauke van de Beek

Alwin van den Ham

Martijn van de Beek

PS: Na de finish in Nijkerk wordt de actie feestelijk afgesloten onder het genot van een hapje en drankje op het plein. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, je bent van harte welkom!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *